PORTRAITS

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me and you can start adding your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Ik ben zout, maar anderen noemen me ook wel Steffi Anderson. Een vers afgestudeerde Communicatie-creatief met een diploma van de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Samen met Peper ben ik op zoek naar een keukenkastje waar wij over een paar weken mogen beginnen met het toevoegen van een beetje spice.

Als een ei zonder zout, is iets niet compleet zonder mij. Als iets
te flauw wordt, dan ben ik er om het bij te kruiden.

 

Ik ben er voor je vier-uurs-dipje, om de boel met een korreltje zout te nemen. Peper en ik zijn me een potje onafscheidelijk; samen gaan we voor het beste bordje-vol!

Alles is met een beetje zout, toch net even iets lekkerder?! Het hoeft maar een ietsiepietsie beetje te zijn, maar toch proef je het. Ik ben subtiel en rustig, maar laat op de juiste momenten zien wat ik in me heb. Het witte goud, noem ik dat. Het blinkt en het glinstert. Tenminste als je het wil zien. En dat is mijn geheimpje.

 

Het is de garnering die iets vaak net even lekkerder maakt. Zo is dat met mij ook. Ik ben ART en laat dingen er graag mooier uitzien. Strategisch dat ben ik, met mij strooi je niet zomaar wat in de rondte. Naast ART schrik ik ook niet terug van COPY.

Ik ben opvallend in mijn onopvallendheid. Mij zie je als eerste tussen de kruidenpotjes, ondanks mijn onopvallende etiket. Het enige wat ik nodig heb, is iets waarin ik mijzelf mag laten zien. Ik ga aan de gang, met een korreltje zout, zoals je inmiddels weet, op allerlei manieren. Tast toe.

  • Facebook Square
  • Twitter Square
  • Blogger Square
  • LinkedIn Square