JACK BANKS

  • w-tbird
  • w-flickr

Follow me on Flicker

Peper is de naam. Of eigenlijk Martijn van Gerwen. Verder ben ik vers afgestuurd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Communicatie Creatief. Op zoek naar een keukenkastje waar ik vanaf deze zomer samen met Zout in mag beginnen met het smaak geven aan nieuwe concepten.

Ik lig goed in de hand en ben bereid om alles wat smakeloos is, zo te versterken, dat het toch lekker wordt. Waar je me ook ziet, ik ben onafscheidelijk van zout. Er is iemand die mij er altijd in moet peperen dat het allemaal niet zo groots hoeft. Van creativiteit naar realistisch.

Zet je mij in, dan komen er stevige dingen uit. Kleurloze dingen kleur geven, daar ben ik van. En ook van het voor de hand liggende ‘peper-in-je-reet’ natuurlijk. Niet treuzelen, doorzetten, bedenken, maken en gaan. En af én toe op je bek gaan mag gewoon. Want daarna strooi je twee keer zo krachtig in de rondte.

Oftewel ik heb veel kracht in m’n vaatje en hou er niet van om maar een beetje willoos, naast de Kerrie in een hoekje te staan. Aanpakken, die handel. Want dan wordt het pas krachtiger, steviger en sterker. Alles wat ik doe gebeurt met pit en pure passie voor het vak.

 

Ik ben het grapvat van de twee; opvallend en met een bulderende lach. Het kan soms voorkomen dat je van me moet proesten, maar dat is maar even. Het potje is nooit half leeg, maar altijd half vol, bij mij. Prettig positief, ook wel. Ik ben van de copy; in een hand-om-draai schrijf ik tekstjes, maar heb ook wel een vaatje design. Het enige wat ik nodig heb is iets waar ik me op mag uitleven, je weet wel, met pit. 

  • Facebook Square
  • Twitter Square
  • Blogger Square
  • LinkedIn Square