Er waren eens.. Peper en Zout, onafscheidelijke concepters met z'n twee, daar beginnen die sprookjes ook altijd mee. 

We zijn vers afgestudeerd aan Fontys Hogeschool Communicatie, dus gevuld met frisse ideeën. We zijn op zoek naar werk. Een keukenkastje waarin we kunnen laten zien wat we kunnen! We blinken uit in het bedenken van ronde concepten en campagnes, verhalen die je opzuigen en die van begin tot eind kloppen. We houden van pittige opdrachten die we nóg meer kunnen bijkruiden, we blijven immers Peper en Zout. Losse content óf complete campagnes, niets vinden we te flauw. 

Via Sabine Arkenveld van Fontys kregen we je contactgegevens doorgespeeld. Stiekem houden we ook nog eens van De Efteling. Echt waar! Op eigen initiatief hebben we daarom ook al een aantal concepten verzonnen: van kleine inhakers tot grotere compilatievideo's. Klik hiernaast op de button om ons portfolio te zien. En natuurlijk ook om onze content voor De Efteling te zien.   
http://stelletjecreatieven.wix.com/stelletjecreatieven#!efteling/c1a95 
En om ons sprookje compleet te maken, zagen we (via Sabine) de vacature: Stagiaire Communication Design. Die ging eigenlijk over een stage. Echter leek het ons fantastisch om deze functie eventueel op te kunnen pakken als beginnende junior Creatieven die kunnen betoveren. We staan in ieder geval te trappelen om het werkveld en jullie keukenkastje te mogen betreden en te laten zien wat we in onze vaatjes hebben. 

 

Op ons portfolio zie je welke opdrachten, pitches en campagnes we al hebben bijgekruid. Heb je de smaak te pakken? Dan komen we graag langs om de boel en onszelf toe te lichten. Tot dan?!