CONCEPT: SMAAKSPECIALISTEN
Bij EMTÉ is lekker eten belangrijk. En achter verse producten staan mensen die ze bereiden of er alles over weten. Oftewel, de vakmensen van EMTÉ.
We gaven ze het podium dat ze verdienen, door ze zelf de spotlight te laten pakken als ‘De Smaakspecialisten’. Deze specialisten, weten alles over de drie versgebieden, brood, kaas én vlees.

Zo introduceerden we de Kaasbaas, de Brood én de Vleesmeester.
We maken iconen van ze, doordat ze allemaal hun eigen Instagram-account krijgen. Daar delen ze hun avonturen, sfeerbeelden en kennis.
We organiseren activiteiten naar kaasboerderijen óf vleesfabrieken.
Zo geven we de medewerkers letterlijk een gezicht.

EMTE various work
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE

1

SCROLL VOOR
MEER CASES

EMTE various work
Schermafbeelding 2015-06-22 om 10.03.48.png
Schermafbeelding 2015-06-22 om 10.04.02.png
Schermafbeelding 2015-06-22 om 10.04.12.png
Schermafbeelding 2015-06-22 om 10.03.24.png
Schermafbeelding 2015-06-22 om 10.03.03.png
Schermafbeelding 2015-06-22 om 10.04.27.png

CONCEPT: VERGETEN LEKKERS
EMTÉ bestaat dit jaar 50 jaar! Hiep, hiep hoera, met een trommel en een fluit. En tegelijkertijd zijn ze ook nog eens bekroond met de titel: ‘Beste vlees’. Oftewel, die twee kun je mooi in één lekkere boodschap naar buiten brengen. Er is héél veel veranderd, maar ook vergeten.

Vergeten Lekkers, noemen we dat. En die gaan we opsporen. Zo staan de vleesrecepten van senioren centraal, want die weten pas echt wat lekker eten is. Op de actie-site: wat eten we vandaag, delen we iedere dag een verrassend, maar vergeten vleesrecept.

De campagne is nog rijker door een brand-activiation, waarin je niet weet wat je eet, Pinterest-winacties en receptkaarten in de winkel. Zo maakten we er een verrassende verjaardag van! 

2

CONCEPT: LEKKER WEER!
Bij EMTÉ zijn ze lekker bezig. ‘Lekkerlijk’, want ze winnen keer op
keer prijzen voor hun producten. Bijvoorbeeld voor het beste vlees.
Alleen wisten nog te weinig mensen dat, aan ons dus de schone taak
om dat varkentje te wassen. Zo introduceerden we ‘Lekker Weer’.
Want wanneer de zon ook maar een beentje schijnt, krijgen we zin in sudderend vlees. BBQ’en! En iedere supermarkt buit het uit, maar
niemand start het BBQ-seizoen officieel.

Maar nu wel! Met een speciaal ‘Lekker Weer’-bericht door niemand minder dan onze Piet Paulisma trappen we het BBQ-seizoen af. En dat ze de lekkerste zijn in vlees, moet je niet zeggen, maar proeven! Op je rooster. Smakelijk!

EMTE various work
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE
EMTE

3